De leerwerkbedrijven

Kies je regio
Kies je regio

Schelde Exotech

Vlissingen

Schelde Exotech is een gekwalificeerde fabrikant van speciale industriële apparatuur. Het bedrijf in de huidige staat is ontstaan door de fusie van drie bedrijven, wat betekent dat we meer dan 100 jaar aan kennis en ervaring hebben in de bouw en het ontwerp van o.a. drukvaten. We leveren onder andere aan de chemische en petrochemische industrie, elektriciteitscentrales en onderzoeksinstituten. Bij Schelde Exotech staat consistente kwaliteit voorop en vervullen we onze beloftes aan de klant.

Schiedel Metaloterm

Middelburg

Gevestigd in Middelburg, ontwikkelen en produceren we ruim 50 jaar lang rookgasafvoersystemen. Dit doen we voor de scheepsbouw, voedingsindustrie, industriële toepassingen en utiliteitsbouw, maar ook voor haarden en kachels in woningen. De opgebouwde kennis uit het verleden helpt ons om voor onze klanten de meest innovatieve oplossingen te realiseren. Met een combinatie van ervaring en jong talent gaan we dagelijks voor een optimaal resultaat.

Thermoproducts

Thermo Products B.V. opende 1 mei 1999 in Vlissingen voor het eerst haar deuren. Oprichter Jaap van Dalen besloot na jarenlang ontwikkelen en produceren van rookgasafvoeren vanaf 1972 bij bedrijven in Nederland en de V.S. om een productiebedrijf naar eigen idee op te starten.

Dit resulteerde in een compacte fabriek waar, met een korte doorlooptijd, met 25 vakkundige mensen, hoogwaardige, innovatieve rookkanalen worden geproduceerd. Zowel serie,- als enkelstuks productie, op maat.

Thermo Products ontwikkelt, produceert en verkoopt rookgasafvoersystemen voor iedere toepassing. Voor kachel,- en haardenbranche t/m industriële projecten. Onze schoorstenen worden geleverd aan onze partners in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland.

Munter

Middelburg

Las- en Konstruktiebedrijf Munter B.V. is sinds 1990 een gespecialiseerd allround bedrijf in de metaalsector en is van diverse markten thuis. Munter B.V. heeft door jarenlange ervaring zich in een groot aantal mogelijkheden gespecialiseerd. U kunt onder andere terecht bij ons voor: konstruktiewerkenplaatwerklaswerk(koolstofstaal, roestvast staal en aluminium), gecertificeerd laswerk (koolstofstaal en roestvast staal) en piping onder keur in verschillende soorten materialen, waaronder koolstofstaal en roestvast staal. 

Verder houden wij ons bezig met diverse nieuwbouw en onderhoudsprojecten in zowel de scheepvaart (binnen- & zeevaart), procesindustrie, bouw- en waterbouwkundige werken.

Inno-Way

Middelburg

INNO-WAY is een professioneel, innovatief en klantgericht bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van complete palletiseer- en verpakkingsoplossingen. INNO-WAY is een relatief nieuwe naam in de markt, maar we hebben gespecialiseerd personeel in huis met tientallen jaren ervaring op het gebied van producthandeling en palletiseren. Met ons enthousiast team gaan we geen uitdaging uit de weg en begeleiden we uw project van aanvraag tot realisatie. De klant en product staan bij ons centraal en in die samenwerking streven we naar een mooi eindproduct. We hebben diverse standaardoplossingen, zoals ons paradepaardje de I-WP Palletiser, maar waar nodig passen we maatwerk toe. Onze machines worden o.a. geroemd om hun bedieningsgemak, kleine footprint en betrouwbaarheid.

Nemag

Zierikzee

Wij zijn een familiebedrijf uit Nederland, opgericht in 1924. Sinds onze oprichting geloven we sterk in de kracht van innovatie om de efficiëntie van de bulkverwerking van klanten te vergroten. We helpen onze partners met een volledig assortiment mechanische grijpers met vier kabels. Of het nu gaat om de overslag van kolen of ijzererts, het laden en lossen van tarwe, schroot, mineralen, klinker, biomassa of andere droge bulkgoederen.

Airpack

Zierikzee

De kernactiviteit van Airpack is het vervaardigen van op maat gemaakte, turn-key compressor-, droger- en stikstofgeneratorinstallaties voor de olie- en gasindustrie over de hele wereld. We ontwerpen, engineeren en bouwen al onze installaties volgens de eisen van de klant in onze faciliteiten in Zierikzee.

Timmerman

Middelburg

Timmerman Industrial Repairs biedt een compleet servicepakket voor de scheepvaart-, offshore- en productie-industrie. Met de focus op ‘full-service’ voorzien we in projectmanagement, engineering, constructie en verspaning, onderhoud en reparaties, hijswerkzaamheden, het leveren van onderdelen en volledige rapportages. Wij zijn experts als het gaat om werkzaamheden en reparaties aan technische systemen, zowel op offshore als op onshore-installaties; specifiek hydraulische, mechanische en constructie technisch. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud aan uw technische apparatuur, complete revisies van lieren en kranen, reparaties of aanpassingen aan uw leidingsystemen en een grote verscheidenheid aan ondersteunende werkzaamheden.