Machinefabriek Jan van de Velde

Machinefabriek Jan van de Velde

Hulst

Machinefabriek Jan van de Velde uit Hulst (Zeeland) is specialist op het gebied van vervaardigen, repareren en reviseren van een grote diversiteit aan machine-onderdelen. Het werkgebied van het bedrijf is heel Zeeuws-Vlaanderen, terwijl ook vanuit Brabant en de regio Rotterdam in toenemende mate een beroep wordt gedaan op Machinefabriek Jan van de Velde. Maatwerk staat centraal, zowel in de werkplaats als op locatie bij de klant.

Via een uitgebreide voorraad van verschillende staalsoorten en materialen, kan er adequaat worden gereageerd op een verzoek om een spoedreparatie of een revisie. Onze corebusiness is het vervaardigen van onderdelen volgens opgegeven specificatie van de klant. Aan de hand van onder andere autocad tekeningen bekijken we hoe we in samenspraak met de klant tot het beste maatwerk kunnen komen. Onze grootste sport is om, na de voorbereidende fase, op de beste en snelste manier de onderdelen te kunnen maken; dit kunnen series zijn van enkele tot duizenden stuks.

Ons klantenbestand is tegenwoordig voornamelijk afkomstig uit de agrarische sector, de scheepsbouw, (petro) chemie en offshore. Onze primaire doelstelling is niet om flink door te groeien. De continuïteit van de onderneming staat voorop met het doel om met hetzelfde aantal mensen en steeds modernere hightechmachines efficiënter te werken.

https://www.machinefabriekjanvandevelde.nl/