Over Ons

Metaalwerk
Bedrijfsopleiding Zeeland

Metaalwerk is een opleidingsbedrijf van en voor de bedrijven in de metaalindustrie in de regio Noord- en Midden Zeeland en Zeeuws Vlaanderen. Meer dan 30 metaalbedrijven hebben zich bij Metaalwerk aangesloten. Deze bedrijven vinden het belangrijk dat hun toekomstige werknemers goed worden opgeleid. Zij hechten veel waarde aan de kwaliteit van de vakopleiding van hun leerlingen.

Metaalwerk helpt de aangesloten bedrijven aan toekomstige vakmensen. Wij doen dit o.a. door het geven van voorlichting over het werken en leren in de metaaltechniek op VMBO scholen en het presenteren op beurzen en Open Dagen.
Metaalwerk verzorgt voor deze bedrijven de vakopleiding van hun leerlingen. Deze leerlingen volgen een beroepsopleiding op niveau 2 of 3 volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) bij Scalda in Vlissingen en Terneuzen.
Behalve de vakopleidingen bieden wij ook technische cursussen aan, zoals Tekening lezen, Stellen en monteren en uiteraard een breed aanbod van lasopleidingen.
Metaalwerk is gevestigd in het moderne techniekcentrum Technum in Vlissingen en het Centrum voor Toptechniek in Terneuzen. Op beide locaties werken wij nauw samen met de vakgroep metaaltechniek van Scalda.

De ideale leerweg
We bieden je een twee of drie jarige BBL-opleiding niveau 2. Hierbij werk je twee dagen per week in de werkplaats van je leerbedrijf. Twee dagen per week ben je op de bedrijfsschool Metaalwerk dit is een onderdeel van het Centrum voor Toptechniek (CTT) bij Scalda in Terneuzen. En daar volg je dan ook één dag per week theorieles. Dat is dus lekker veel afwisseling. Omdat je werken en leren combineert ontvang je vanaf de start van de opleiding een fulltime salaris. We zorgen voor professionele en persoonlijke begeleiding, zowel vanuit de opleiding als op de werkvloer.
Je leert veel vaardigheden die bij de bediening van de hedendaagse hi-tech apparatuur vereist zijn.
Dat verhoogt de kans van slagen enorm en ben je daarna ook nog eens verzekerd van een baan

Bezoekadres
Edisonweg 4A
4382 NW Vlissingen

0118-558889
info@metaalwerkzeeland.nl

Postadres

Metaalwerk Bedrijfsopleiding Zeeland

Postbus 5055

4380 KB Vlissingen

Metaalwerk
Ons team

2

Dick Berendsen

Docent / Leermeester

Lokatie Vlissingen

DSCN4765

Louis Vervaat

Docent / Leermeester lassen

Lokatie Vlissingen

DSCN4778

Daniel Buschman

Docent / Leermeester

Lokatie Terneuzen

cropped-metaalwerk-favicon.png

Arianne Kooiman

Management Assitent

Lokatie Vlissingen